keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Lauma

Kuvat Jesperin ekalta ulkoilulta!

Viime kirjoituksesta on nyt kolmisen viikkoa. Ne viikot ovat olleet yllättävän pitkiä. Se johtuu siitä, että kovin mukavasti sujunut alku, vaihtui nuorten jätkien rajuksi painiksi pikku hiljaa. Nykyään tuntuu ettei meillä muuta tehdäkkään. Myös muita kivoja lievi ilmiöitä on ilmaantunut, kuten kakkaa ja pissiä siellä täällä.


Koska hereillä olo aika on pitkälti pelkkää painia, on myös nuorten jätkien niskat sen näköisiä. Pientä haavaa ja rupea löytyy molempien niskasta. Enemmän iskua on saanut Joonatan, mutta hyvänä kakkosena tulee Jesper. Kasperi on yllättäen välttynyt iskuilta ja niska vain punoittaa joskus painin jäljiltä. Näimpä meillä on jälleen aloitettu niskan hoito, jota aikasemmin toteuttettiin Kasperille. Vedellä huuhtelu niin että pahin rupi ja muu kuona lähtee irti ja sitten Manuka Lind- hunajavoidetta. Ei näytä kirvelevän ja toimi ainakin Kasperilla hyvin.

Hiekkalaatikot on melkein pelkkiä vitsejä. Pissiä lirahtelee vähän joka huoneeseen, mihin kohtaan vaa. Kasperi kyllä käy tunnollisesti joka kerta laatikolla, mutta nää tän kesän pojat.. Hoh hoijaa. Huippuhetkiämme oli kun köllöteltii vielä itse sängyssä ja Jesper sipsutteli sängyn alta. Nappasin sen syliin kun matolle jäi märkä läntti ja ajattelin että yrittääkö se pissiä siihen. No ei se mitää yrittäny ku oli jo lirauttanu sängyn alle ja mulla olikin kädessäni edellen kusta valuva näätälapsi. Kusta oli sitten sängyn alunen ees taas tepsuteltuna, kuin myös matto ja vieläpä sänky. Ihanaa.


Pitää olla nopea jos haluaa edes jonkinlaisen kuvan..

Täältä tullaan!


Nooh, ei olla ite oltu niin tarkkana vaa on esim. päästetty häkistä nukkumasta ilman et on käyny hiekkalaatikon kautta ja eihän siinä mee ku minuutti nii pissa on väärässä paikassa. Voi myös olla, et meillon Jesperin tarpeisiin nähden liian vähän laatikoita. Luotan kuitenkin siihen, että laatikot alkaa löytymään eikä niitä tarvii alkaa lisäämään. Pitää nyt vaa ite olla tarkempi ja kuskailla ahkerasti laatikolle joka välissä.

Mursunpoikanen :3

Muuten onkin sitten ollut ihan kivaa. Nääppyläiset kuitenkin nukkuu vierekkäin ja päällekkäin. Toisten korvia ja niskaa pestään, tai ainaki yritetään kunnes toisella menee tunteisiin. Jesper on edelleen villi vieteriukko: hyppii ja loikkii innoissaan kutkuttaen aamusta iltaan. Joonatan on saanu kaipaamansa painikaverin. Kasperikin pääsee osaksi rientoja ja juoksuttaa välillä molempia pikkupoikia perässään.Meidän lauma. Vaikka se toistaiseksi hieman painin täyteinen onkin. Odoteltava Joonatanin kiiman alkuun, että saadaan laittaa sille implantti, niin Joonatan ainakin rauhottuu ku on niin kovin herkkä ärsyyntymään nyt. Jesperillä tulee sitten jälkijunassa, kun on myöhemmin syntyny ja muiden täytyy vaa kestää se, kunnes saadaan sillekin implantti. Kaikki on kuitenkin ihania murusia. Kaikesta pissistä, kakasta ja nenän hampaiden väliin nappailusta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti