sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Haaveilua

Jesper, Kasperi ja Joonatan


Elo poikien kanssa on tasaantunut. Pikku jätkät painiskelee edelleen, nii että niskoja saa hoidella tämän tästä, mutta sanotaanko että pahin olisi ohi. Toisaalta, Joonatanilla alkaa vihdoin tulla kiiman merkkejä, joten saa nähdä kuinka kauan tilanne säilyy rauhallisempana. Ensi viikolla käydäänkin laittamassa sille lantti, kun vihdoin poika pullautti kassinsa ulos!

JOONATANMuuten syksy on kulunu oikeastaan pelkästään arjen pyörittelyssä. Muutaman frettipäivät on ollu ja eilenkin piti olla, mutta tulin itse kipeäksi enkä päässyt paikalle. Noh, niitä onneksi riittää tulevaisuudessakin.

Kasperi on kasvattanu hienosti talviturkin, Joonatanillakin loppu silaus on tullut viime päivinä. Jesper sen sijaan ei ole kasvattanut talvikarvan talvikarvaa. Se näyttää oikeastaan jopa vähän mmm.. kaljulta? Sillä on kyllä siis karvaa, mutta se on niin onnettoman ohutta. Enkä näe, että sitä edes ihan heti olisi tulossa. Ulkonakin ollaan kyllä käyty, että pieni sysäys karvan kasvatukselle ois voinu tulla jo, mut ei. Täytynee huolestua jos ei vielä jouluks kuulu karvoja! Heti ens viikollahan ne kuitenki pöllähtää paikallee ku ensin vähän pistää mut miettimään.

JESPER


hörökorva murunen 😍

Ulkoiltiin tosi ahkerasti muutaman viikon ajan. Otettii oikein ulkoilu kuuri. Ajankäytöllisestikin se oli mahdollista paljon paremmin kuin nyt. Nyt on mennyt varmaan jo viikko kun ei olla käyty ulkona. Tokihan siellä on nyt taas ollut märkääkin lumien sulettua, mutta osa on ollut ihan kiirettä ja väsymystä. Noh, jospa ensi viikolla taas takaisin kiinni rutiineihin ja jätkätkin pääsis ulos.

KASPERI

Sitten se HAAVEILU

Olemme n. vuoden ajan vilkuilleet asunto tarjotaa ja puoli vuotta tosissaan haettu asuntoa. Nyt vihdoinkin näyttäisi siltä, että olemme löytäneet sopivan. Ensi viikolla kirjataan asia mustaa valkoisella, jonka jälkeen voi oikeasti huokaista helpotuksesta. Uudessa asunnossa jätkät saa oman näätähuoneen, tuplasti tilaa liikkua valvotusti, sekä iiiison pihan ulkoiluun. Ulkotarhaakin sinne haaveillaan. On ihanaa, että vihdoin jätkät saa kunnon tilat! Eikä tarvitse asfaltilla lenkkeillä, kun pääsevät kunnolla luontoon. Eikä joka lenkillä tarvitse pitää laji esittelyä, vaikka toisaalta onkin ollut ihan mukava rupatella ihmisten kanssa näistä veitikoista.
Tokihan uusi asunto tarkoittaa myös meille perheenä ja pariskuntana isoa asiaa. Asunto olisi nimittäin vihdoin sellainen, jossa mahdumme asumaan pidemmän aikaa. Jospa siitä tulisi se meidän koti, jota ollaan jo useampi vuosi odotettu ♥Rakastan niin paljon näitä murusia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti