maanantai 27. helmikuuta 2017

Frettipäivä Mustissa ja Mirrissä

Seppälän Mustiin ja Mirriin oltiin yhteydessä, kun heidän puoleltaa oli tullut viestiä, että frettipäivä kiinnostaisi. Viimeksi meidän porukkaa oli siellä viime syksynä. Sovittiin sitten päivä ja niimpä se yllättävän nopeasti koittikin. Niimpä lauantaina suunnattiin Myymälään playpen kassien ja kantokopan kera. Meidän lisäksi paikalle tuli poikien tuttavat näädät Nappi, Buda ja Alvin. Paikan päällä kävi myös pyörähtämässä Amy. Oli tosi mukavaa, että niin moni pääsi, kun aluksi oli käsitys, että mennään ihan vaan poikien kanssa.


Katselijoita ja ihmettelijöitä riitti koko ajan kun oltiin paikalla (klo 11-15). Meidän pojat oli yllättävän väsyneitä. Jo tunnin päästä kaikki kaivautuivat nukkumaan, josta niitä sitten nosteltiin syliin siliteltäväksi. Jesper oli jo edellisinä päivinä vaikuttanut hieman väsyneemmältä ja edellisenä iltana aivasteli, niimpä jätettiin se tarkoituksella vähemmälle kosketukselle ja annettiin sen levätä. Mukaan se päätettiin kuitenkin ottaa, kun aamulla touhotteli kohtuu normaali tahtiin.
Päivä tuntui tällä kertaa hieman pitkältä. Joskus kolme tuntiakin hujahtaa ohi hetkessä. Ehkä aamun kiireiden vuoksi väliin jäänyt lounas teki tehtävänsä. Päästiin kuitenkin kesken esittelypäivän pyörähtämään hesessä, joten hampurilaisen voimin loppu päivä sujui leikiten. Kaiken kaikkiaan päivä oli todella kiva. Myyjät olivat mukavia ja järjestelyt kaupassa sujuivat helposti.
Meidän muhkufantti ♥


Nappi 

Amy

 Buda

Pojat väsähti päivästä täysin ja viihtyivät nukkumassa koko illan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti