lauantai 26. maaliskuuta 2016

Karvanvaihto

Kasperi on parantunut flunssastaan tosi hyvin. Muutama päivä oli tosiaan noiveampi ja selkeästi kipeämpi, mutta sitten alkoi jo leikittää. Nyt mennään jo normirutiinilla. Virtaa on tuntunut riittävän ja aamuin illoin riehaannutaan. Nyt onkin sit saanut olla tarkkana, kun on leikittänyt, ettei käy varpaisiin kiinni! On nyt jostain löytänyt sellaisen innon, että juoksee perässä ja hyppii jalkoja vasten ja sitten siinä samalla välillä tarrannut sukkaan kiinni. Se on sitten aina leikin loppu ja torun paikka. Vaikka Kassu sitä ei aina niin otakkaan vaan vössööntyy kovemmin..

Meidän sylivauva ♥

Ja koska meillä on hyvin rauhallinen kevät tapahtumien suhteen, niin päiviteltävää ei oikein ole. Nyt kuitenkin ajattelin hieman laitella kuvia meidän kaljurotasta! Tilanne ei vielä oo kovin paha, mutta alkaa jo hieman härskiltä näyttää.. Toivottavasti tahti nyt hieman hidastuu. Uloskaan ei oo hennottu mennä kun ei ole sinne pyydellyt ja sisällä tuntunut saavan energian purettua. Nopeastihan sielläkin voisi pyörähtää, vaan luminen maa lähes iho paljaaseen mahaan ei oikein kuulosta hyvältä idealta. Odotellaan vielä lämpöisiä kevät päiviä ja sitten pyörähdetään pihalle!

Ja sitten toki on tämä Kasperin värin muutos. Nyt jo huomaa eron naamassa. Alkaa selkeästi maski palaamaan ja muutenkin nääppä tummumaan. Talvella kun kävi välillä niin valkoisena koko nääppä että vähän mietittiin että kuinka paljon tummuu kesää varten, vai tummuuko.

Syksyn tilanne talvikarvan vaihdon aikaan
Karvaton maha!
Ja tuossapa tuo meidän tummasoopeli nähtiin.. Jalkojen väli oli jo syksyllä vähä karvainen, mutta palautui aika hyvin talveks. Nyt keväällä sieltä sit lähti ensimmäisenä.

Myös etutassujen karva ei oikein ole palautunut koko aikana. Pohjavillaa kyllä tuli, mutta ei kunnon karvaa. Nyt sitten mennyt ihan paljaaksi sekin vähän.
Sitten sitä karvaa alkoikin lähtemään
Kyllä furminator on ihan ehdottomuus!

Sylivauva kuvassa näkyy hyvin 
yksittäinen isompi karvatupsu jalassa
Muuten ollaan niin kaljua, niin kaljua


Kasperia ei harjailu kiinnosta
Se pysyy hetken paikallaan herkkupalaa syöden,
mutta muuten homma on yhtä vastaan laittamista..

"Nyt riittää! Minä otan tämän!"


Kassu tumma


Kassu vaalea


Kassu vaalea, Kassu tumma 


Kassu vaalea, Kassu tumma


 Kassu tsättäilee mimmifreteille
 ja päivittelee instagramia nimimerkillä @rosvokopla 


Nyt vaan odotellaan karvan lähtöä ja kasvua
Ja lämpöisiä kevät päiviä
Ja etenkin tietoa tulevasta nääppä lapsesta
Oi jospa meille tulisi kesällä Kassulle kaveri, Oi jospa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti