sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Arvonnan voittaja on...

Osallistuin toukokuussa Päärynäeläimen blogin arvontaan ja voitin! Ihan uskomatonta! Mulla on yleensä ollut niin huono arpaonni, että nyt voisin jopa uhata sen kääntyneen.

Palkintona oli joko "kissa tai koira" paketti, joiden molempien tuotteet kyllä käyvät freteillekin. Onnekseni kissapaketin arpa osui kohdalleni ja Kasperi saa jälleen hiirilelun, jota niin kovin rakastaa. Iloahan siitä riittää, kunnes Kasperi saa teurastettua hiiren sisälle ommellun mekaaniikan ulos ja hiiri hiljenee..

Päärynäeläin ja makkaraminionit blogista löydät juttua pääasiassa haisunäätä Mihailista, sekä fretti porukasta johon kuuluvat: Snurre, Esteri, Itsy ja Mitella, sekä tulevaisuudessa myös Huisku! Taloudesta löytyy myös muutakin eläintä, joten käy ihmeessä lukaisemassa!

Viimeisimpänä on erittäin hyvä postaus Savic Suite Royal XL häkistä. Tämä lienee vaihtoehto freteillä tutummin käytössä olleille Critter nation ja Ferret nation häkeille!

Koska Päärynäeläimen blogissa on vaihtelevia kirjoituksia, otan myös niistä inspiroituneena itsekin vastaan ehdotuksia aiheista! Itse kun ei tule kirjoiteltua muuta kuin tapahtumapäivistä ja toisinaan päiviteltyä kuulumisia. Eli jos heräsi jotain kysyttävää tai kaipaat jotain tiettyä kerrottavaa meidän näätä arjesta, laita rohkeasti kommenttia tulemaan!

Jotta ei ihan kuvatonta postausta tulisi, 
niin tässäpä päivitystä poikien valtakunnasta:

Vaihdoin häkin paikkaa ikkunan edestä pois, jotta ei aurinko kuumenna turhaan poikien oloa.
Lisäksi ostettiin pimennysverho, joten huoneen saa todella hämäräksi.
Huone näyttää omaan silmään nyt paljon fiksummalta ja toimii hienosti!

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta vielä tätäkin kautta! Koetan saada voittopaketin postiin viimeistään loppuviikosta, niin Kasperi pääsee leikkimään :D Meilläkin noita vinkuhiiriä sekä huiskuina että irtoina tilataan aina kolmen kappaleen säästöpaketeissa, kun ne tahdotaan aina rakastaa rikki, kun ovat niin kivoja xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne lempparilelut kovimman kohtelun saa :D mä oon yrittänyt löytää halpoja viihdykkeitä, tehä ite jne. On muuten aika ahkeraa käyttöä lompakolle!

      Poista