lauantai 8. heinäkuuta 2017

Hankkijan frettipäivä 17.6


17.6 suunnattiin Jyväskylän hankkijalle pitämään "frettipäivää"


Hankkijalla oli eläinpäivä, joten paikalla oli monenlaisia eläimiä, kuten erilaisia kanoja, viiriäisiä, lampaita ja pupu! 
Tarjolla oli myös lettuja.


Päivä oli lämmin ja onneksemme paikkamme oli sisäänkäynnin jälkeen sivuoven vieressä. Pojilla oli sopivan viileä olla. Ohi myös luonnollisesti kulki paljon porukkaa.


Ihmettelijöitä ja kyselijöitä sitten riittikin!
Oltiin paikalla 10-14 ja etenkin iltapäivän puolella poikia syliteltiin todella ahkerasti.

Jopa aina aktiivinen Jesper hyytyi ja lopulta retkotti totaalisen taju kankaalla! 
Erittäin mukava ja hyvin järjestetty päivä :) 
Pääsin itsekin kurkkaamaan muita elikoita, kun frettiporukkaamme kuuluva Janika tuli mukaani, kun alunperin olin menossa itsekseni. 

Frettipäivä oli meille tänä vuonna jo seitsemäs! Jatkoa on luvassa, sillä syksyllä meidät löytää Jyskän varastomyymälästä. Myös Palokan Mustiin ja Mirriin, sekä Saarijärven AesaBrahan olisi tarkoitus frettipäivää järkkäillä. Kesän viikonloput vain ovat niin täynnä, että taitaa mennä elokuun, ellei jopa syyskuun puolelle. Meidän näyttelyn järjestelytkin senkuin kiihtyy, joten hommia riittää!

Blogi on ollut hyvin hiljainen. Ylimääräinen aika on pitkälti kulunut meidän vuokrakämpän pihan laittoon, alku kesästä kouluun ja aina aikaisesta keväästä tähän päivään näyttelyhommien parissa. Nyt vielä aloitin kesätyöt, joten hommaa riittää koneella istumisen sijaan. 

Päivitystä on tulossa ainakin meidän ulkotarhan osalta. Pitkäaikainen haave ulkohäkistä toteutui vihdoin ja odotan innolla sen jakamista! Pojat ovat niin suuresti nauttineet päästessään useammin ja ilman hihnoja ulkoilemaan. 





Muutama kuva häkistä!
Varsinaisessa postauksessa käyn läpi mitä materiaaleja käytettiin, vähän niiden hintoja, sekä työvaiheita joita urakkaan kuului! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti